Over ons

Wanderdutch leeft een droom. Drie broers (10, 8 & 4 jaar) en hun ouders; nomaden, wanderlust, zelfvoorzienend en duurzaam. Ontsnappen aan het systeem. Dit gaat over ons.

Wanderdutch

Via deze website en onze sociaal-mediakanalen delen wij onze ontdekkingstocht naar een zelfvoorzienend en duurzaam leven. Het proces van onze waarden en behoeften ontdekken en benoemen tot de praktische zoektocht naar efficiƫnte, passende en werkende fiscale, financiƫle en juridische regelingen. Zo veel mogelijk proberen wij op deze website te delen middels blog-posts.

Ā 
avatar voor ThijsThijs

Weet overal veel van af. Doet iets met veiligheid en nog wat dingen. Is thuis in IVK, RIS, GGP, BHV, ASS, KFOR, IPA etc. Amateurornitoloog met een Daf 46. Heeft een ongebruikt sporthart. Niet religieus baarddragend.

avatar voor M1M1

Kan alles. Maakt zijn eigen keuzes. 3e prijs clubkampioen SVU 2019. Schijt aan het systeem. Mooie man met lange haren. Enthousiast voor alles en goud eerlijk.

avatar voor AnneliekeAnnelieke

Krulhoofd met mooie ogen. Lief maar toch eerlijk. Gezinstherapeut met ballen, alles op de fiets. Creatief, muzikaal en neuro-typisch. Dijk van een wijf en moeder.

avatar voor JJ

Duif Vriend ter Vogel. Klein hart in een enthousiast lijf. Energiek en ongeduldig. Oprecht en knuffelbaar. De grootste vogelvriend ter wereld die graag al zijn hobbies deelt. Kleed zich gesoigneerd.

avatar voor M2M2

Drager van twee verschillende sokken. Doet wat ie wil en komt er mee weg. Huid op huid is wat ie wil. Vrolijke kletskous die harten veroverd.

In het menu kunnen alle blogs verzameld gevonden worden onder archief. Onderwerpen die een eigen plek verdienen zijn tevens te vinden in de overige menu-items. Via de categorieƫn en tags zijn ook alle berichten terug te vinden. Enfin, jullie weten vast wel hoe een website werkt.

Help ons trouwens mee. Deel tips, reageer op berichten en enthousiasmeer ons met jullie avonturen en zoektochten.

Je kan ons ook goed helpen door een kleine bijdrage te leveren via onze iDeal-link of gebruik de affiliate links als deze worden gebruikt in op deze website. Dankzij deze support kunnen wij dit platform in de lucht houden en blijven vullen met toffe content.