Gratis verzendkosten bij Bol.com

Wij hebben inmiddels een Select-lidmaatschap afgesloten bij BOL.com. Leveringen op dezelfde dag en geen verzendkosten. Als grootgebruikers van het platform halen wij deze kosten van €9,99 er jaarlijk wel uit. Maar stel dat je geen Select hebt maar wel gratis verzendkosten wil, dan mag je proberen je winkelwagentje te vullen met twintig euro of meer… Vervelend als je net een boek voor €19,90 in je mandje hebt zitten. Met gratis verzendkosten bij Bol.com kunnen wij je wel helpen. In het kader van geld besparen, alle beetjes helpen.

Onderstaande producten kunnen je karretje aanvullen tot de benodigde 20 euro. Of koop een kadobon voor jezelf, geef je die later gewoon weer uit.

0,02 ben je kwijt voor een Russisch e-book. Geen geld en ook nog duurzaam, je hoeft er geen papieren versie voor te laten versturen (en weggooien). Plus het is goed voor je taalontwikkeling.

€0,30 kost dit mooie Portugese e-book. Ik heb geen idee waar het over gaat. Staat wel leuk op de koffietafel, nonchalant aan je familie laten zien dat je internationaal belezen bent.

€0,49 is dit boek te koop met de interessante titel: Die Brücke über die Ennobucht: Die unglaubliche Geschichte der Firth-of-Tay-Brücke.

Laten jullie even weten hoe de boeken bevielen? Of heb je andere tips gratis verzendkosten bij Bol.com?

Thijs

Weet overal veel van af. Doet iets met veiligheid en nog wat dingen. Is thuis in IVK, RIS, GGP, BHV, ASS, KFOR, IPA etc. Amateurornitoloog met een Daf 46. Heeft een ongebruikt sporthart. Niet religieus baarddragend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.