Een webshop op Wanderdutch?

Ineens staat er een nieuw menu-item bovenaan onze website. Een winkel en een karretje 🛒. Gaat Wanderdutch nu commercieel? Hebben wij een verdienmodel gevonden of verkopen wij onze dromen? Een webshop op Wanderdutch. Vooralsnog om, in het kader van mijn studie, te ontdekken wat de (technische) mogelijkheden zijn. Maar stiekem is het wel gewoon een echte webshop. Wat er in staat kan ook echt gekocht worden (en je krijgt het product na betaling ook nog).

Het doel gaat sowieso zijn dat alles dat in de shop komt een link heeft met onze drie kernwensen, de basis van Wanderdutch. (1) Financiële onafhankelijkheid (koop ons rijk mensen!), (2) goed zijn voor onszelf, de maatschappij en de wereld en (3) meer één zijn met de natuur en de elementen.

Ons allereerste product dat te koop staat is dan ook onze auto! De auto verkopen levert direct geld op, maar ook maandelijks besparen we zo aan verzekering en wegenbelasting. Het verkopen van de auto levert ook winst op voor onszelf (wij gaan meer fietsen), voor de maatschappij en voor de wereld (wij stoten dan minder stikstof uit). Dat wij het (stikstof)probleem verplaatsen naar jou als koper is helder. Daarom betalen wij de eerste 5000 km aan CO2 uitstoot voor je. Gebruik daarvoor de kortingscode: 5000kmCO2. Dan krijg je een korting op de auto ter waarde van een ton compensatie bij FairClimateFund. Mooi toch?

Voorlopig zal de winkel wat leeg aandoen. Maar momenteel hebben wij wat ideetjes die wij aan het uitwerken zijn. Misschien dat er binnenkort wat leuke toevoegingen worden gedaan aan ons assortiment. Als de eerste echte producten in de winkel worden gezet dan zullen wij jullie op de hoogte stellen. Houdt de site in de gaten (of meldt je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief).

Wat zouden jullie graag in onze winkel zien?

Thijs

Weet overal veel van af. Doet iets met veiligheid en nog wat dingen. Is thuis in IVK, RIS, GGP, BHV, ASS, KFOR, IPA etc. Amateurornitoloog met een Daf 46. Heeft een ongebruikt sporthart. Niet religieus baarddragend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.