De reisdromen van M1

Ook onze oudste zoon M1 (10 jaar) heeft zo zijn dromen. Stel dat wij een eindeloze reis gaan maken met ons gezin, hoe ziet hij dan hoe ons leven eruitziet? Zijn blogdebuut op Wanderdutch: de reisdromen van M1.

De reisdromen van M1:

Stel dat we op reis gaan dan wil ik dat de konijnen mee gaan in een camper, onder de bedden. Ik wil dat we een 3 dubbel bed slapen. Ik helemaal boven, in het midden slaapt mijn broertje J en helemaal beneden M2. In de camper is een tafel met hele chille stoelen met gordels voor de kinderen. Vooraan zitten papa en mama en papa gaat sturen.

Ik wil naar alle landen in de wereld, met heliumbanden over de zee naar Nieuw-Zeeland. In China ga ik wilde panda’s zoeken en helpen. In Zweden wil ik weer naar de zelfde camping als twee jaar geleden, dan kan ik weer zwemmen in het meer. Naar Frankrijk wil ik ook omdat ik daar nog nooit geweest ben, ik ben wel in 45 andere landen geweest. Naar Nederland wil ik ook op reis omdat ik dan mijn vrienden weer zie. Of ik neem mijn vrienden mee in een aanhanger achter de camper, daar kunnen we dan een feestje geven.

Ik heb geen school maar topo leer ik onderweg. Onderweg ga ik dingen tellen en zo leer ik rekenen. Bijvoorbeeld met het aantal mensen en het geld in dat land. Talen leer ik niet ik vraag aan de mensen in het land hoe je iets zegt. Als ik speel met kinderen dan leer ik ook de taal. Misschien moet ik naar de wereldschool maar daar heb ik geen zin in. Ik wil gewoon heel lang vakantie.

Misschien ga ik met mijn broertjes afwassen op de camping voor andere mensen. Zo kan ik zakgeld verdienen. Wildkamperen is wel spannend. Onze konijnen worden bang voor de beren die er leven.

Ik vind een reis heel leuk omdat ik nieuwe plekken ga ontdekken. Ook leer ik verdwalen wat wel spannend is dus neem ik een telefoon mee om op de kaart te kijken waar ik ben. Alleen wil ik niet verdwalen in Afrika, want daar leven leeuwen.

M1

Kan alles. Maakt zijn eigen keuzes. 3e prijs clubkampioen SVU 2019. Schijt aan het systeem. Mooie man met lange haren. Enthousiast voor alles en goud eerlijk.

2 thoughts on “De reisdromen van M1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.